Aphrodisiacs och erektion

För att kunna använda dessa växter som afrodisiakum är det nödvändigt att pressa saften ut ur dem, blanda i lika stora mängder. Du måste ta en sådan komposition för 1 matsked 2 p. / dag. Du kan också finhacka dessa växter, blanda dem, krydda med smör eller gräddfil. Aphrodisiac sallad är klar! Denna sallad är ett lagerhus av vitaminer och spårämnen.

Mycket viktigt! Det är lämpligt att inte överskrida förbrukningen av den tillåtna mängden gröna – ca 100 gram. Om det finns mer ständigt, så finns det en ackumulering av myristicin, vilket orsakar dyspepsi, allergiska reaktioner. I allvarliga fall utvecklas psykos med hallucinationer.
Ginseng.
Ginsengrot för styrka är en flerårig örtväxt som är allmänt känd bland fans av icke-traditionell behandling. Den har en tonisk och uppfriskande egenskap. Men få människor vet att denna växt har en positiv effekt på manlig styrka. Det är nödvändigt att förbereda ett avkok av ginsengrot genom att blanda det med något sötningsmedel (till exempel använd honung). Dessutom säljs den färdiga tinkturen på apoteket. Men när man använder denna växt är det värt att komma ihåg att en kontraindikation för användning av ginseng är närvaron av kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet hos människor.

Det finns också berg ginseng-aka peruansk maca. Pulvret i denna rot är placerat som ett effektivt sätt att förbättra styrkan och penisförstoring. Erektion med regelbundet intag förbättras verkligen, på grund av detta ökar könsorganet i ögonblick av upphetsning i volymen.
Rhodiola, citrongräs, eleutherococcus. Rhodiola, citrongräs, eleutherococcus för att öka styrkan liknar egenskaperna för manlig styrka ginseng. Dessutom har de en positiv effekt på kroppen som helhet, ger styrka.

https://isverigeapotek.com/
Mountain girl. Den har samma egenskaper som den välkända viagra, producerar testosteron, som är ansvarig för sexuell aktivitet hos män.
Ankarna kryper. Liksom goryanka bidrar de till produktionen av testosteron. Dessutom stärker de musklerna, ökar effektiviteten.